Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kylmääkin kylmempi

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kuivan kuuman kesän jälkeen rikosylikomisario Alan Banks on juuttunut inhoamiinsa paperihommiin. Pelastus tulee odottamattomalta taholta.
Poliisipäällikkö Jeremiah ”Jimmy” Riddlen tytär Emily on kadonnut kotoaan Yorkshirestä, mutta vanhemmat saavat yllättäen vihiä hänen olinpaikastaan. Muodollinen Riddle inhoaa epäsovinnaista Banksia, mutta ei voi olla tunnustamatta häntä hyväksi rikostutkijaksi. Poliisipäällikkö arvioi, että juuri Banks varmimmin löytäisi Emilyn.
”Yksityisetsivä” Banks matkaa Lontooseen ja suorittaa annetun työtehtävän. Kunnialla? Siitä hän ei ole varma. Jimmy Riddlellä on poliittista kunnianhimoa, eikä hän halua skandaaleja perheeseensä. Mutta henkirikoksen tapahduttua ne eivät ole vältettävissä, ja Riddlen perheen salaisuudet alkavat vääjäämättä kiertyä esiin.
Samaan aikaan Banks ja nuori rikosylikonstaapeli Annie Cabbot tutkivat yrityspuiston yövartijan murhaa. Rikosten ja niiden mahdollisten yhteyksien selvittelyyn lomittuu Banksin ja Cabbotin yksityisen suhteen kehitys.
(BlueMoon)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

471

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

445

Kustantaja

Kääntäjä

Sarjamerkintä