Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hämärä kuolema

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kiinnostava uusi ääni lakitrillereiden vaativassa maailmassa

Nuori Kate Paine on vasta valmistunut Harvardin oikeustieteellisestä ja pestattu New Yorkin maineikkaaseen Samson & Millsin asianajotoimistoon. Kate on innoissaan, valmis viettämään iltansa ja viikonloppunsakin työpaikalla. Ja hänen intonsa vaan kasvaa, kun hän pääsee tekemään töitä yhdessä johtajan, Carter Millsin kanssa, vaikka toimeksiantona onkin miestenlehden päätoimittajan puolustaminen seksuaalista häirintää koskevassa jutussa.

Mutta sitten tapahtuu raaka murha: toimiston ainoa naispuolinen osakas Madeleine Waters surmataan. Kate näkee mahdollisia murhamiehiä kaikkialla. Olisikohan Madeleinesta tehnyt selvää itse Carter Mills, jolla oli ollut hänen kanssaan suhde, Vai päätoimittaja Thorpe, joka oli halunnut Madeleinen puolustamaan itseään, vai ehkä originelli hiusmuotoilija, joka vastasi kaikkien Samson & Millsin naisjuristien yhtenäisestä kampaustyylistä?

Puolittain sattumalta Kate pääsee Madeleinea ympäröivien salaisuuksien jäljille. Ja kun hän alkaa tutkia niitä tarkemmin, kunnianarvoisan Samson & Millsin kätköistä paljastuu arveluttavia ja pelottaviakin asioita. Vähitellen Kate saa syytä epäillä, että hän on ikään kuin Madeleinen toisinto, jolle kuuluu sama kohtalo...
(takakansiteksti)

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

319

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

385

Kääntäjä