Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Joka häpeää kantaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Entisen prostituoidun ja huumekuriirin muistelmakäsikirjoitus vie vankilapappi Ingrid Carlbergin piinaavien rikosten jäljille

Laura, viisikymppinen entinen prostituoitu, istuu vankilassa jäätyään kiinni huumeiden kuljettamisesta. Hän on kirjoittanut muistelmansa ja kääntyy hyväuskoisen ja avuliaan vankilapappi Ingrid Carlbergin puoleen saadakseen ne julkaistuiksi. Teksti imaisee Ingridin mukaansa, ja lukiessa hänelle selviää, että sen julkaiseminen kirjana olisi skandaali, siksi monia julkisuuden henkilöitä siinä vilahtelee. Käsikirjoituksen kopio joutuu kuitenkin erään vankitoverin käsiin ja sitä tietä TV-toimittajille, jotka ryhtyvät puuhaamaan aiheesta paljastusohjelmaa. Tilanne muuttuu dramaattiseksi, kun Laura katoaa matkalla TV-studioon, vankilassa murha-taan yksi vartija ja Ingridin omakin henki on uhattuna. Pelkojen ja uhkien keskellä Ingrid yrittää selvitellä sotkuista suhdettaan esimieheensä ja rakastettuunsa Andersiin; hääpäivä on lyöty lukkoon, mutta kaksi ongel-maihmistä eivät tunnu pystyvän antamaan anteeksi toistensa heikkouksia.

Joka häpeää kantaa on itsenäinen jatko tunnustusta ja kiitosta saaneille vankilapappi Ingrid Carlbergistä kertoville rikos- ja ihmissuhde-romaaneille Kun Jumala sulki silmänsä ja Rakkaus viiltää syvältä.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Tapahtuma-aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

rikosromaani

Ilmestymisaika

Sivumäärä

440

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

416

Kieli

Sarjamerkintä