Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Päivänpaisteiset vuodet

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!
Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Päivänpaisteiset vuodet on itsenäinen jatko 1977 ilmestyneeseen Päivänpaiste-nimiseen bestselleriin, vetoavaan tositarinaan, jossa parantumatonta syöpää sairastava nuori nainen ja pienen tytön äiti sanelee nauhalla päiväkirjansa. Nyt hän on kuollut. Aviomies Sam ja pikku Jill, joka ei edes ole hänen oma tyttärensä, joutuvat aloittamaan uudenlaisen elämän kahden kesken, vailla läheisintä ihmistä, ystävää, vaimoa, äitiä.
Poikamieskodin elämä on täynnä herkullisia tilanteita ja kommelluksia, sillä Sam hoitaa ja kasvattaa lasta miesten tyyliin. Joku naapureista tekee kantelun ja saa sosiaaliviranomaisen liikkeelle. Siitä tulee yksi kirjan kohokohtia, verrattoman hupaisa tarkastuskäynti. Keskenään näillä kahdella on mitä parhain ja kaunein suhde. Vain äidittömyys tekee kipeää ja pikkuvanha Jill toivookin hartaasti että joku "isin" naisystävistä täyttäisi äidin paikan. Valitettavasti Samilla on taipumus ihastua sopimattomiin naisiin, joilla on muuta tekemistä.
(takakansiteksti)
Perustuu TV-sarjaan Sunshine.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
190
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Lisätietoja
Ilmestynyt myös Femin julkaisemana.
Sarjamerkintä