Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kunnian kauppiaat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Esikoiskirjailijan monipolvinen tarina rahasta, vallasta, petoksesta, rakkaudesta ja intohimosta.

Värikäs joukko ihmisiä vaikuttaa tietoisesti tai tietämättään toistensa kohtaloihin keskinäisten riippuvuuksien verkossa. Jokainen heistä on kaupan. Ostettavissa kuka mitenkin. Kaupankäyntiin soveltuu niin pankkiiriliikkeen diilinghuone, ravintolan hämärä nurkkapöytä, eduskunnan kahvila, ylellinen edustusasunto Espoossa kuin nuhruinen etsiväntoimisto pornokaupan kupeessa Kalliossa. Heidän ympyröidensä leikkauskohtiin voi osua perhe, ura, omaisuus tai kunnia. Heidän kohtaamisensa on taistelua menestyksestä – ja elämästä.

Yvonne Liljeberg on huomiota herättävän upea nainen. Hän tuntee niin markkinoiden lait kuin pörssien säädökset, on menestyvän pankkiiriliikkeen osakas ja sen hallituksen jäsen. Tämä monessa mielessä häkellyttävä ja kadehdittu kaunotar hoitaa lisäksi yksityisyrittäjänä sijoitusasiakkaidensa varoja niin luottamuksellisesti, ettei edes hänen iäkäs aviomiehensä oikeusministeri Andres Kostia ole perillä vaimonsa toimista.
Pariskunnan lisäksi Kunnian kauppiaat –romaanin värikkääseen henkilögalleriaan kuuluu myös muun muassa pankkiiriliikkeen toimitusjohtaja ja pörssimeklari, Arvopaperimarkkinoiden valvontakomission ylijohtaja, kirvesmies, maanviljelijä-kansanedustaja, kauppa- ja teollisuusministeri ja ministeriön korkea virkamies, yksietsivä ja iltapäivälehden toimittaja.
Kaikilla on osansa samassa pelissä, mutta kuka rakentelee ja ohjaa peliä?
(takakansi- ja lieveteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

417

Kustantaja

Kieli