Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Christy 1

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Hän istuu junassa, suuntana Tennesseen vuoristoseutu. Miten hän on saattanut itsensä tähän tilanteeseen? Mikä jonkun tuntemattoman lääkärin puheessa sai hänet tekemään kauaskantoisen päätöksen lähteä kotoa, sivistyksen parista, lähes tiettömän taipaleen takan olevalle vuoristoseudulle, jossa löyhyys, taikauskoa ja tietämättömyys ovat jokapäiväistä elämää? Hänen miettiessään näitä juna kuljettaa häntä vääjäämättä yhä kauemmas kotoa kohti uutta elämää.
Enää Christy Huddleston ei voi pyörtää päätöstään, varsinkin kun hän on pitkän taistelun jälkeen saanut vanhempansa taipumaan tahtoonsa. Opettajan tehtävät lähetysaseman koululla ja vuoristoihmiset Cutter Gapissa odottavat.
Jos hän olisi tiennyt minkälaisen vastaanoton hän tulisi saamaan, olisiko hän palannut samalla junalla takaisin? Mutta vaikka vastaanotto olikin vihamielinen ja häneltä kului aikaa ennen kuin hän ymmärsi, miksi seudun asukkaiden oli niin vaikea hyväksyä muukalaista joukkoonsa, hänen kutsumuksensa piti. Sitten kun vuoristoihmiset olivat valmiit solmimaan ystävyyssuhteen, se tapahtui syvällä sydämessä, ja se oli elinikäistä.

Christy on tositapahtumiin perustuva, syvästi koskettava kertomus kirjailija Catherine Marshallin äidin kokemuksista vuodelta 1912. Kirja on ollut todellinen menestys maailmalla. Sitä on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta. Nyt Christy julkaistaan suomeksi kahdessa osassa.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

270

Kääntäjä