Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Perhealbumi

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Vaiheikas tarina rakkaudesta, joka kestää vastoinkäymiset ja jota kuluvat vuosikymmenet vain syventävät.
Thayerin perheyhtiö on Hollywoodin huomatuimpia: Faye Thayer on entinen näyttelijä ja maailman parhaita elokuvaohjaajia, hänen miehensä Ward on menestyvä filmituottaja. Yhdessä he luovat laadukkaan elokuvan toisensa jälkeen. Mutta Thayerin pariskunnan ja heidän viiden lapsensa elämä ei suinkaan ole ollut pelkkää päivänpaistetta.
Tarina alkaa toisen maailmansodan aikana. Palvottu filmitähti Faye esiintyy viihdytyskiertueella Tyynenmeren saarella, missä hän tapaa nuoren upseerin ja miljoonaperijän Wardin: rakkautta ensi silmäyksellä. Heidän yhteinen taipaleensa alkaa Hollywoodissa; vaikuttaa siltä ettei mikään voi himmentää ylellisen elämän loistoa ja perheonnea. Mutta onni on haihtuvaa. Seuraa romahdus, ja perhe joutuu aloittamaan kaiken alusta. Sen tukipilariksi nousee viisas, voimakas Faye.
Danielle Steel johdattaa tapahtumia 40-luvun sodanjälkeisistä tunnelmista 60-luvulle, jolloin Thayerin lapset elävät nuoruuttaan. Kaikilla heillä on ongelmansa: seksuaalinen poikkeavuus, kateus ja mustasukkaisuus, vapaan seksin ja huumeiden tuomat pulmat. Perheen vaiheet jatkuvat 80-luvulle asti, jolloin kolmas polvi on jo nousemassa.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

431

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

443

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä