Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Mataresen tuho

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Jännityksen huipputekijä Robert Ludlum kertoi trillerissään Mataresen merkki maailmanlaajuisen rikollisjärjestön tuhosta. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Matarese on herännyt henkiin ja pyrkii jälleen keinoja kaihtamatta hirvittäviin päämääriinsä. CIA-agenttien aika käy vähiin, kun he seuraavat Mataresen verisiä jälkiä Persianlahden öljykentiltä Manhattanin pörssirakennuksiin, Korsikan vuorilta Washingtonin kongressisaleihin.

Mataresen tuho on järkyttävän todentuntuinen kauhukuva maailmanlaajuisesta talousmafiasta ja sen tavoitteista hallita koko maailmaa. Keinoja ei kaihdeta: salamurhaajat iskevät tehokkaasti jokaiseen tiellä olevaan.
CIA-upseeri Cameron Pryce saa tehtäväkseen pysäyttää salaliiton terroriteot. Aikaa ei ole tuhlattavaksi. Eräs uhri kehottaa viimeisinä sanoinaan etsimään avuksi Brandon Scofieldin, legendaarisen agentin, joka aikoinaan oli mukana tuhoamassa järjestöä.
Jäljittäessään yhdessä Mataresen päättäjiä Pryce ja Scofield joutuvat panemaan omankin elämänsä vaakalaudalle; heidän selvityksensä tuovat päivänvaloon monta koko ihmiskunnan kannalta äärimmäisen pelottavaa totuutta.
(takakansi- ja lieveteksti)

Aiheet ja teemat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

572

Kieli

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

415

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä