Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kauriinkivi

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Romanttinen, värikäs ja jännittävä vuosisadan vaihteeseen sijoittuva romaani

Bridie Chance oli varttunut turvallisessa ylellisyydessä. Hän oli täysin valmistautumaton äkilliseen ja kammottavaan uutiseen: rakastettu isä oli kuollut ja paljastunut taitavaksi rikolliseksi, vuosia etsityksi jalokivivarkaaksi.
Bridien maailman murskaantui. Isän mukana hän menetti kaiken. Ilman kotia ja ystäviä, häpeän painamana ja lähes rahattomana Bridie joutuu ottamaan vastuun perheestään. Ja vaikeudet vain lisääntyvät. Bridie kantaa tietämättään mukanaan huikeaa salaisuutta, jonka jäljille monet kiihkeästi pyrkivät. Tämä salaisuus johtaa hänet pelottavalle retkelle vaarojen viidakkoon. Ennen pitkää Bridiellä on ympärillään uusi ystävien – ja vaarallisten vihollisten – joukko: Alfie, ystävällinen koomikko äidin menneisyydestä, Nathan McFee, salaperäinen mies Wyomingista, joka saa Bridien tunteet myllertämään, ranskalainen etsivä Chatillon, kiehtovan komea Victor Sarrazin, julkea, sulavakäytöksinen roisto.
Bridie ajautuu yhä syvemmälle painajaismaisiin tapahtumiin - kunnes eräänä päivänä naamiot riisutaan ja totuus paljastuu salaperäisen Kauriinkiven varjossa.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

266

Kustantaja

Ilmestymisaika

Sivumäärä

384

Kustantaja

Kääntäjä