Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kissojen talo

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Alma Lundin elämä on pysähdyksissä. Aviomiehen tapaturmaisen kuoleman jälkeen mikään ei enää tunnu entisenlaiseltaan. Ahdistunutta oloaan helpottaakseen nuori leski päättää matkustaa poikansa kanssa kesäksi Italian aurinkoon. Hän vuokraa San Remosta huvilan, joka on maineeltaan epämääräisenä jäänyt pitkäksi aikaa tyhjilleen. Tai ainakin melkein, sillä seudun kissat ovat jostain syystä mielistyneet taloon
Naapurissa asuva ruhtinas Putjakin tuntuu tietävän yhtä ja toista huvilan vaiheista, mutta hänen puuhansa eivät siedä päivänvaloa.
Alman Rivieralla paistaa kuitenkin aurinko. Eikä vähiten siksi että talon vuokraajana toiminut komea asianajaja Doria tuntee likeistä kiinnostusta pohjoiseen kauneuteen.
Kaikki olisi täydellistä ellei San Remo näyttäisi myös yöpuoltaan. Ruhtinas Putjakinin salaperäinen hahmo alkaa varjostaa Alman ja hänen poikansa elämää. Kuolema kulkee kintereillä.
Anneli Meriläisen neljäs romaani on kiehtova jännitystarina jota ryydittää paikallisten olojen ja ihmisten vahva tuntemus.
(takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Tarkka aika

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

260

Kustantaja

Kieli