Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tarina merkillisestä rakkaudesta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Hercule Barfuss ja Henriette Vogel syntyvät königsbergiläisessä ilotalossa samana myrskyisenä talviyönä vuonna 1813. Heidän tiensä eroavat kymmenen vuoden iässä, mutta he eivät koskaan unohda toisiaan. Rakkaus Henrietteä kohtaan on Herculen elämää kuljettava voima, kaikissa sen merkillisissä käänteissä.
Herculen kohtalo on syntyä maailmaan epämuodostuneena kääpiönä. Hänellä ei ole varsinaisia käsiä, mutta jaloillaan hän soittaa mitä kauneinta urkumusiikkia. Hän ei kuule eikä puhu, mutta hän näkee paljon: suoraan ihmisten ajatuksiin. Niin hänen ulkomuotonsa kuin harvinainen kykynsäkin herättävät ympäristössä pelkoa ja levottomuutta, ja hänelle kertyykin elämän varrella useita vaarallisia vihollisia.

Vallgren yhdistää omintakeisesti fantasiaelementtejä ja historiallisia aineksia, suuria tunteita ja ajassa kuohuvia aatteita. Tuloksena on hengästyttävän runsas ja moniulotteinen kronikka, joka kuljettaa lukijan ilotalosta luostariin, Vatikaanista varietee-iltoihin, hullujenhuoneelta salonkeihin ja mantereelta toiselle.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

340

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

360

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä