Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Isäni Taivas, äitini Maa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Katsoo Kauas on intiaaninainen, jonka elämä särkyy hetkessä nuoruuden traagisten tapahtumien myötä. Elämän uni kutoo raskaita kuvioitaan, mutta jokainen askel on tärkeä nuoren naisen kulkiessa kohden omaa todellista voimaansa ja rooliaan kansansa tietäjänä, naisena, joka nimensä mukaisesti omaa kyvyn katsoa kauas.

Unet, shamanistiset maailmat, rituaalit, rummut ja Sydämen Pyhä Tila tulevat tutuksi tämän kirjan myötä. Isäsi Taivas ja Äitisi Maa kutsuu sinutkin kulkemaan omaa henkistä polkuasi kohden alkuperäiskansojen pyöreää aikaa ja maailmankäsitystä, pois jana-ajan kiireestä ja hektisyydestä. Se kutsuu löytämään itsestäsi rauhan ja hiljaisuuden keskuksen: löytämään Pyhän Tilan, jossa voimamme asuu ja josta voimme sitä ammentaa, niin itsemme kuin toistemme iloksi ja valoksi.

Isämme Taivas suojaa tiemme, Äitimme Maa antaa turvan ja Sydämen viisaus ohjaa askeltemme suunnan. Matka kohti laajempaa ymmärrystä on alkanut.

Kirjoittaja on tässä kirjassaan käyttänyt tietolähteenä omia muistojaan menneisyydestään alkuperäiskansojen keskuudessa ja kokemuksiaan yliaistillisesta havaitsemisesta ja shamanistisista maailmoista.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

intiaanitietäjän tie

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

265

Kustantaja

Kieli