Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Onni täällä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Onni täällä jatkaa saumattomasti siitä, mihin esikoisromaani Sun onnes tähden jäi. Nyt Asto Kivikarin rinnalle toiseksi keskushenkilöksi nousee hänen avovaimonsa Riitta, elämänkumppani ja perheen kahdeksanvuotiaiden kaksostyttöjen äiti. Perheen elämää varjostaa Aston isän Martin katoaminen eikä onni muutenkaan enää tunnu niin vakaalta kuin ennen. Astoa painaa myös hänen vanhan ystävänsä Esan elämänkumppaniin liittyvä salaisuus, mikä on katkaissut miesten välit.

Kivikarin perheen jäseniin liittyviä salaisuuksia paljastuu yhä lisää. Osa salaisuuksista jää perheen turvalliseksi rajatun ja suunnitellun piirin ulkopuolelle näkymättömiin. Toiset salaisuudet tuovat muassaan epätietoisuuden tahroja, osa paljastaa muutamalla lauseella äidin ja tyttären suhteen suurimpia kipukohtia. Seksuaalisuus on paitsi ihmisiä yhdistävä side myös monien salaisuuksien lähde.

Sinivaara kirjoittaa tarkasti henkilöiden mieleen katveisiin tarttuen. Kieli on elävää ja pienten huumorin pirskahduksien kautta Kivikarin perheeseen luodaan paitsi ymmärtäviä myös terävän ironisia katseita. Onni on romaanin ihmisille tahtotila, rakkaus ei ole onnen synonyymi eivätkä rakkaus ja onni helposti asetu samaan lauseeseen tai edes yhteen taloon.
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

300

Kustantaja

Sarjamerkintä