Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Al Aqsa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Saddam Husseinin epätoivoiset suunnitelmat, yritys suistaa maailma kriisiin ja välttää edessä oleva sota ja Irakin miehitys!

Mitä tapahtuu kun maailman vaarallisimmat terroristit saavat tehtäväkseen räjäyttää Al Aqsan moskeijan ja vierittää syyn siitä Israelin niskoille? Huikea kilpajuoksu aikaa vastaan alkaa, kun öljytankkeriin sijoitettu pommi aiotaan laukaista Suezin kanavassa, ja samalla suistaa maailma uuteen öljykriisiin.

Tapahtumat liikkuvat vauhdikkaasti ja asiantuntevasti niin Irakissa, Libanonissa, Israelissa, Siinailla kuin Euroopassakin. Kirjailija vyöryttää – tunnusomaiseen tyyliinsä – jälleen esiin pimennossa olleita asioita, fiktioita ja taustatietoja.
– Keitä ovat Imad Mughniyeh – Jemal Sema Dana ja Abu Nidal?
– Mitä ovat Rafahin tunnelit? – Temppelivuoreen kätketty salaisuus?
– Miksi Libanonin vaarallisin mies, Elie Hobeika kuoli?
– Kuka on David Ronin? Vastaukset tulevat yllättämään.

Israelin tiedustelupalvelun salaiset agentit asetetaan mahdottomalta näyttävien haasteiden eteen. Vain muutama tunti erottaa Lähi-Idän uudesta sodasta ja maailmanlaajuisesta kriisistä.

Al Aqsa on kirjailijan uusin aluevaltaus. Toimintaa, fiktiota ja faktaa. Hän laittaa peliin kaiken asiantuntemuksensa Lähi-idästä, ja tuloksena on vertaistaan hakeva lukuelämys. Todellisuuden ja mielikuvituksen raja tuodaan sellaiselle tasolle, että lukija joutuu väistämättä kysymään itseltään
– onko se sittenkin voinut olla totta?
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

toimintaromaani Lähi-Idästä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

365

Kustantaja

Kieli