Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Pyramidi

Videot

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Eikö muka raha kiinosta? Hei kuule, kaikkia kiinnostaa."

Ketkä ihan oikeasti hurahtavat verkostomarkkinointibisnekseen "miljoonia tienaamaan" kaiken maailman sekunda Petteri Jussiloiden houkuttelemina? Millaisia tyhjiä aukkoja tällaisten helposti höynäytettävien ihmisten sielun sopukoista löytyy? Vai onko se vain niin, että ihan kaikkia se raha lopulta kiinnostaa? Näitä asioita lukijoilla pohdituttaa Pauliina Susi kirjassaan Pyramidi.

Sinisilmäinen supermarketin kassa Sini ja kirjan miespuolinen päähenkilö ovat kumpikin verkostomarkkinoinnin pelinukkeja, jotka ovat uhranneet aikaansa, perheensä, ystäväpiirinsä ja ennen kaikkea rahavaransa tämän uskonnon alttarille. Kun kaikki on mennyttä ja vuosikausien velkavankeus on edessä, nämä kaksi päättävät selättää riistäjänsä.

Kiero bisnesluikuri Anto Leiskari on saatava poliisin käsiin vastaamaan teoistaan ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta kun h-hetki koittaa, Sini häviää kuin tuhka tuuleen ja miespuoliselle päähenkilölle alkaa selvitä millaiseen verkostoon hän oikein onkaan eksynyt.

(Satu Vähämaa/ Sanojen aika)


'Tervetuloa kuulemaan tiukkaa asiaa liiketoimintamallista, jossa on maailman paras vuotuinen kasvupotentiaali. Takaan, että tulemme muuttamaan elämäsi suunnan. Sinulla ei ole mitään menetettävää. Lupaan Sinulle nyt ja tässä, että kahden vuoden kuluessa kaikki unelmasi ovat toteutuneet.
Saatat ehkä juuri nyt miettiä hiljaa itseksesi, onko tällainen liiketoiminta varmasti laillista. Annapa kun vastaan Sinulle: Jos tämä ei olisi sataprosenttisen laillista, kuinka yrityksemme olisi voinut toimia jo vuodesta 1947 ja saada mukaan miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä ympäri maailman? Sanopa se!
Kaikki ihmissuhteet ovat bisnestä. Me ihmiset olemme bisneksiä kysymys kuuluukin: haluatko Sinä olla voitollinen bisnes? Haluatko rikastua, ja rikastua heti eikä pian? Kiinnostaako? Mitä? Kuulinko oikein? Onko täällä joku rahalle perso?'

Pauliina Suden kolmas romaani Pyramidi sukeltaa ajankohtaiseen aiheeseen, verkostomarkkinoinnin syövereihin. Se kertoo kiinnostavan tarinan naisesta, joka haluaa menestyä, ja menestyjistä, jotka haluavat vielä enemmän. Trillerimäinen romaani kuvaa bisnestä, jossa ei aina ole selvää mitä myydään, mitä ostetaan. Kaikki on kaupan: ystävät, sukulaiset, itsekunnioitus ja tietysti pyhin kaikista, raha, joka vaihtaa omistajaa nopeammin kuin huomaammekaan.

'Eikö muka raha kiinnosta ? Hei kuule, kaikkia kiinnostaa.'
(Tammi)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

255

Kustantaja

Kieli

Videot

Elävän arkiston upotuskoodi