Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kesämaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Clam Islanin länsikärjessä Washingtonin osavaltiossa on Kesämaa, jossa ei koskaan sada. Siellä ovat saaren asukkaat pelanneet baseballia ja pitäneet grillijuhlia jo sadan vuoden akan. Mutta nyt on alkanut näkyä pelottavia muutoksen merkkejä. Pikku olentoja, kyynäräisiä, jotka vastaavat hienosta säästä, vainoaa vihollinen, ja he tarvitsevat sankarin – nimenomaan baseballtähden – voittaakseen taistelun.
Kyynäräiset valitsevat sankarikseen kenties koko baseballin historian huonoimman pelaajan, 11-vuotiaan Ethan Feldin. Pelastaakseen Kesämaan ja viime kädessä koko maapallon Ethan lähtee ystäviensä Jenniferin ja ihmisketun kanssa taisteluun, jossa vastassa on maailman rautaisin joukkue: jättiläiset ja lepakonsiipiset hiidet.

Yksi tämän päivän suurimmista tarinankertojista on luonut kokonaisen uuden maailmankaikkeuden. Sen asukkaina ovat vanhojen satujen ja tarinoiden hahmot, jättiläiset ja isojalat, menninkäiset ja hiidet, ja siellä käydään ratkaiseva kamppailu menneisyyden ja tulevaisuuden voimien, hyvän ja pahan välillä. Chabon on kirjoittanut romaanin, joka puhuttelee sekä nuoria että aikuisia lukijoita.

”Pulitzer-voittaja Chabon lyö komean kunnarin.” (Publishers Weekly)
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

522

Kääntäjä