Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Karin lääkärikirja

Tyyppi
vitsit ja kaskut
Tekijä
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Professori Kari Suomalainen on ollut aina kiinnostunut terveydestään – onhan hän Suomen tunnetuin luulosairas. Harmittomista sairauksistaan Kari mainitsee mm. pikasyövän ja pika-aivokasvaimen, mutta kertoo myös sappileikkauksestaan ja siitä aiheutuneesta komplikaatiosta.
Karin lääkärikirjan yhtenä tarkoituksena on auttaa lääkäreitä ja potilaita ymmärtämään toinen toisiaan. Kari paneutuu lääkärinammattiin ja kertoo alan erikoisuuksista, puhuu lääkärin etikasta ja pohtii miten potilasta valmistellaan kuulemaan diagnoosi. Tämä humoristinen lääkärikirja sopii yhtä hyvin potilaille, jotta he ymmärtäisivät paremmin lääkäreitään, kuin lääkäreille, jotta he alkaisivat vihdoinkin ymmärtää potilaitaan!
Kari jakaa paljon hyviä neuvoja, mutta hän varoittaa kuitenkin viemästä kirjaa lahjaksi kirurgisille potilaille, vaarana kun on, että tikit ratkeavat. Muille tämän kirjan voi kyllä antaa kukkasten sijasta. Tai muuten vain yleissivistykseksi.
Mukan on 69 aiheeseen liittyvää Karin piirrosta, jotka todella jäävät mieleen.
(takakansiteksti)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Henkilöt, toimijat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
mitä jokaisen hyvän lääkärin tulee tietää - ja huonon ei tarvitse
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
176
Kustantaja
Muu tekijä