Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Taivaan tulet ; Hopeinen nuoli ; Sotaherra

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Ajan pyörä: 10
Nuori Rand al'Thor on uudesti syntynyt Lohikäärme, myyttinen hahmo, jonka on opittava hyväksymään kohtalonsa. Aielin autiomaassa hän harjoittelee ainoan Mahdin käyttöä ja pohtii seuraavaa siirtoaan. Mutta kohtalo puuttuu peliin jälleen kerran ja pakottaa hänet liikkeelle.

Samaan aikaan Valkoinen Torni, Aes Sedain tuhatvuotinen tyyssija, on murtunut kapinan kourissa. Tornista lähteneet pakolaiset hautovat kostoa sen uutta haltijaa vastaan. Kamppailu Pimeän voimia vastaan tuntuu leviävän maan ääriin.

Robert Jordanin Ajan Pyörä on nykyfantasian huippusarjoja, jota on myyty jo yli 3 miljoonaa kappaletta. Vuonna 1948 syntyneen Jordanin kirjallisia esikuvia ovat olleet mm. Jules Verne, H.G.Wells ja Mark Twain.
(takakansiteksti)
Ajan pyörä: 11
Rand al'Thor, uudestisyntynyt Lohikäärme ja Hän joka saapuu aamunkoiton myötä, yrittää pysäyttää aielin heimon, joka tappaa ja tuhoaa kaiken tiellensä osuvan. Rand ja aielit ylittävät Maailman Rangan, mikä on ennenkuulumatonta. Näin suuri joukko ei ole päässyt myyttisten vuorten yli kolmeen tuhanteen vuoteen. Samaan aikaan Nynaeve matkustaa kiertävän eläintarhan mukana vältellen herättämästä mustan ajahin huomiota. Unten maailman kautta hän pystyy kohtaamaan ystävänsä.
(takakansiteksti)
Ajan pyörä: 12
Rand al´Thor, uudesti syntynyt lohikäärme, yrittää kaikin keinoin pelastaa aielheimon piirittämää Cairhienin kaupunkia. Taistelua ei voi enää välttää, ja hermot alkavat kiristyä. Randin kumppaneista varsinkin Matrim Cauthon toivoisi olevansa jossakin aivan muualla. Niin ei kuitenkaan voi olla, sillä Matrim on sotaherra, ja siten kohtalokkaiden tapahtumien ytimessä. Samaan aikaan Nynaeve ja Elayne etsivät jokialusta jatkaakseen matkaa Aes Sedaitten kokoontumispaikalle Salidariin. Ehtivätkö he sinne kun yksi hyljätyistä on päässyt heidän kintereilleen?
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

416

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Suomennos sisältää alkuteoksen luvut 41-56.

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

374

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Suomennos sisältää alkuteoksen luvut 20-40.

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

472

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

382

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

467

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Suomennos sisältää alkuteoksen luvut 1-19.

Sarjamerkintä