Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Lunastuksen arkki

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Muinainen paha pääsee valloilleen ja etenee vääjäämättä tuhotakseen galaksin älyllisen elämän. Alkaa kilpajuoksu kohti planeetta Resurgamia ja kätkettyjä viimeisten aikojen aseita.Legendaarinen soturi Clavain taistelee vakaumuksensa puolesta kylmäverisiä armeijoita vastaan. Kaikilla osapuolilla on yhteinen tavoite: saada haltuunsa aseet ennen kilpailijoita - ja ennen kuin taivaan peittää lopullisesti tuntemattoman vihollisen kammottava koneisto.
Aiheet ja teemat
Henkilöt, toimijat
Alkukieli
Tekstinäyte
Kuollut alus oli säädyttömän kaunis. Skade kiersi sitä spiraalimaisella pseudokiertoradalla, ja hänen korvettinsa ohjausraketit nakuttivat nopeita korjaussuihkuja. Tähtimaisema pyöri aluksen takana ja järjestelmän aurinko peittyi näkyvistä ja ilmestyi taas jokaisella spiraalin kierteellä. Skaden huomio oli kiinnittynyt aurinkoon hieman liian pitkäksi aikaa. Hän tunsi, kuinka kurkkua kuristi pahaenteisesti. Se oli ensimmäinen varoitus merisairaudesta.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
784
Kustantaja
Kääntäjä