Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Varastettu elämä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Haaveistaan joutuu maksamaan kovan hinnan.

Neljääkymppiä lähestyvällä Ben Bradfordilla on, kuten sanonta kuuluu, kaikki. Hän on menestyvä Wall Streetin asianajaja, jolla on kuusinumeroiset vuositulot, ydinperhe ja aidolla antiikilla sisustettu koti. Jupahtavassa elämäntavassa on kuitenkin yksi vika: Ben inhoaa sitä. Hän ei ole koskaan antanut itselleen anteeksi, että totteli isäänsä jättämällä valokuvauksen ja ryhtymällä juristiksi.
Kotonakaan ei mene hyvin. Pian Ben huomaa, ettei vaimon kireys johdukaan uuden vauvan aiheuttamista unettomista öistä vaan jostakin aivan muusta... Se syy on lähellä asuva, boheemia elämää viettävä valokuvaaja, jonka luo Ben päättää piipahtaa puhumaan asiat selviksi. Yksi musta hetki, yksi hallitsematon raivonpurkaus – ja Benin elämä on peruuttamattomasti muuttunut.
Toivuttuaan paniikistaan Ben alkaa hahmottaa tilanteen mahdollisuudet. Kun paluuta entiseen ei ole, hänen on tehtävä se minkä vain harva uskaltaa. Aloittaa elämänsä uudelleen tyhjästä.
Mutta menneisyydestä ei pääsekään eroon noin vain. Eikä itsensä löytäminen merkitse mitään, jos samalla teeskentelee olevansa joku muu.

Varastettu elämä on monitasoinen moraalinen trilleri, joka karttaa helppoja ratkaisuja ja pitää lukijan otteessaan aina yllättävään loppuratkaisuun saakka
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

378

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

389

Kustantaja

Kääntäjä