Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Lupa tappaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Vince Flynn yhdistää uusimman sotilasteknologian ja väkivaltaisen toiminnan loistavaan Washingtonin politiikan tuntemukseensa ja luo tyylikkään trillerin ja sankarin. Lupa tappaa on adrenaliiniruiske sivulta yksi lähtien. Maailma tarvitsee nyt Mitch Rappia enemmän kuin koskaan.

Peloton terrorisminvastainen toimija Mitch Rapp huomaa ensimmäistä kertaa joutuvansa suoralle tulilinjalle New York Timesin eniten myydyn kirjailijan Vince Flynnin uusimmassa, henkeäsalpaavan jännittävässä poliittisessa trillerissä. Mitch Rappin rohkeat teot ovat vuosien aikana pelastaneet lukemattomien amerikkalaisten hengen. Hän on tappanut ilman rangaistusta, kiduttanut torjuakseen katastrofin ja osoittanut tekevänsä kaiken tarvittavan estääkseen terroristeja toteuttamasta verisiä tavoitteitaan. Hänen taistelunsa rauhan ja vapauden puolesta ovat tehneet hänestä monien sankarin ja huomattavasti useampien vihollisen. Vakoilun sekavassa ja petollisessa maailmassa, jopa Amerikan liittolaisten joukossa on niitä, jotka haluavat eliminoida Mitch Rappin. He ovat päättäneet, että se aika on tullut.
Kuolleen terroristin mahtava isä vaatii nyt kostoa sen pelkistetyimmässä muodossaan – silmä silmästä, ja Rappista tulee hetkessä kansainvälisen salaliiton maalitaulu. Tällä kertaa hänen on käytettävä koko valppautensa ja päättäväisyytensä pelastaakseen itsensä ennen kuin pystyy kääntämään raivonsa kohti niitä, jotka ovat uskaltaneet pettää hänet.
(readme)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

475

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä