Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Angeliquen kirous

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Uusimassa romaanissaan Nora Roberts vie lukijat vedenalaiseen kiehtovaan maailmaan. Romaanin päähenkilöt ovat sukeltajia. Lukijan eteen levittäytyy merellinen miljöö kaikkine vivahteineen.

Meriarkeologi Tate Beaumontin suurin intohimo on aarteenetsintä. Vuosien saatossa hän on löytänyt merenpohjasta isänsä kanssa useita uskomattomia kalleuksia, mutta hänen suurimpana haaveenaan on Karibianmeren pohjassa odottava legendaarinen koru, Angueliquen kirous.Tarun mukaan runsain jalokivin koristettu amuletti oli 1500-luvulla kuulunut naiselle, joka oli kuollut polttoroviolla rangaistuksena intohimomurhasta.
Matthew Lassiter on ammattimaisena sukeltajana Karibialla Buck-setänsä kanssa. Beaumontit kohtaavat heidät avomerellä ja huomaavat etsivänsä samaa hylkyä. Heidän välilleen syttyy spontaani ystävyys. Lähiviikot ovat kuin unelma: harmoniaa ja harvinaisen antoisia löytöjä. Tate ja Matthew löytävät kauan etsityn hylyn ja tuovat sieltä pintaan aarteen toisensa jälkeen. Taten on vaikea jakaa unelmaansa nuoren Matthewn kanssa, mutta hänellä ei ole vaihtoehtoja. Vaikka nuoret ovat toistensa täydelliset vastakohdat he jatkavat yhteistyötään – aina siihen asti kunnes halu ja intohimot nousevat vaaroista mustuneen meren pinnalle.
(Gummerus)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

480

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä