Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Se ei päättyä saa

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Kuuma ja kuiva kesä Göteborgissa. Nuori nainen joutuu väkivallan kohteeksi. Rikos muistuttaa viiden vuoden takaista murhaa. Onko tekijä sama vai onko kyseessä sairas kopio? Rikoskomisario Erik Winter joutuu työryhmänsä kanssa selvittelemään tapausta, joka kasvaa rikosvyyhdeksi. Työryhmän jäsenetkään eivät ole turvassa ja Winter itse kaipaa pitkää lomaa. Edwardson punoo omasyistä tarinaansa mestarin ottein. Lukijaa viedään vauhdilla milloin kohti ydintä, milloin sivupoluille - mutta aina Winterin matkassa. Jännitystä riittää ensi sivuilta viimeiselle asti. Muun muassa Ruotsissa ja Saksassa huippusuosittu Winter-sarja on meilläkin saavuttanut laajan lukijakunnan. Syitä tähän on monia, joista vähäisin ei liene Edwardsonin työyhteisön kuvauksen erinomaisuus: kirjojen ihmiset ovat eläviä, lihaa ja verta, ja heillä kaikilla on omat inhimilliset heikkoutensa.
Konkreettiset tapahtumapaikat
Asiasanayhdistelmät
Alkukieli
Tekstinäyte
Hissi oli rikki. Hän nousi portaita kuudenteen kerrokseen. Graffitit peittivät seiniä, kirjaimia halkeilleella betonilla. Kaikkialla tahroja kuin mustaa verta. Haisi kuselta ja ruoankäryltä, joka oli jähmettynyt asuinkerrosten väliseen ilmakäytävään. Lapset kirkuivat suljettujen ovien takana, aikuiset kirkuivat tuhannella eri kielellä. Hän kohtasi turbaanipäisen miehen, hunnutetun naisen, aluspaitasillaan liikkuvan miehen, joka painautui seinää vasten, kun hän kulki ohi. Hän näki mielisairauden miehen silmissä.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
382
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
341
Kustantaja
Kieli
Sarjamerkintä