Purkka takamuksissa ja muita tarinoita lapsenmielisille

Tyyppi

pakinakokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Lapset ottavat isovanhemmista mittaa! PURKKA TAKAMUKSISSA on sykähdyttävän hauska retki lasten mielikuvitusmaailmaa, jossa ikivanhat loruperinteet ja Aku Ankka iskevät päänsä yhteen. Mummilassa päivittäin vietetyt pari tuntia – ja joskus käynti ”öökylässä” – ovat tuottaneet hupaisia ja sattuvia sanontoja maailman menosta.
Kirja kertoo Henrin ja Annamarin elämästä ja mielipiteistä, mutta yhtä hyvin se voisi tarinoida mistä hyvänsä suomalaisesta keskivertoperheestä. Henkisesti ja fyysisesti vireät lapset panevat mummin ja vaarin peruskysymysten eteen. Jaksavatko mummot loikkia (näin täydellä vatsalla)? Ja miksi Annamari – joka ”ei herroja pussaa” – haluaa mennä äidin kanssa koulun painikerhoon painimaan?
Elämä ja elämänilo välittyvät lukijalle teoksesta, joka on vanhempien ja nuorekkaiden isovanhempien kirja lapsenlapsista. Jussi-vaarin muistiinpanot tuovat kenelle hyvänsä mieleen ajat, jolloin talossa oli kasvavia lapsia.
Jussi S. Sipilä on tunnettu sekä radio- että lehtipakinoistaan. Vuonna 1998 hän julkaisi esikoistekosensa, hirtehisen hauskan muistelmakokoelman PORVOON POIKIA. Nyt on tarjolla verraton lastenkirja aikuisille!
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

132

Kieli

Sarjamerkintä