Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Törmäillään

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Jack on kolmeakymppiä lähestyvä sinkku ja tyytyväinen elämäänsä. Vaikka haaveiltu taidemaalarin ura on jäämässä haaveeksi, se ei Jackia paina, sillä jo tekeytymällä taidemaalariksi saa hyvin naisia. Ainoat pilvet Jackin elämän huolettomalla sinitaivaalla ovat kallonhalkaisevat kankkuset ja hankaluudet pitää kaikki eri naisystäville kerrotut valheet muistissa.

Amy on kolmeakymppiä lähestyvä sinkku ja tyytymätön elämäänsä. Kaikilla hänen tapaamillaan miehillä on merkillinen tapa muuttua kavahduttaviksi ääliöiksi sillä hetkellä, kun Amy päästää heidät elämäänsä. Mitä hänen uraansa tulee, hänellä on suuremmat mahdollisuudet olla ensimmäinen naisastronautti Marsissa kuin päästä Lontoossa mielenkiintoiseen työpaikkana muotialalla.

Törmäillään kertoo mitä tapahtuu, kun Jack ja Amy tapaavat, menevät treffeille ja… Niin, mitä sitten? Rakastuvat? Päätyvät sänkyyn? Vai molempia?
Törmäillään kertoo sen tavallisen tarinan raikkaasti, pirullisen hauskasti – ja epätavallisesti. Epätavallisesti siksi, että kirjoittajia on kaksi, mies ja nainen, jotka kuljettavat tarinaa eteenpäin vuorotellen, kumpikin omasta näkökulmastaan.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

380

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

348

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä