Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Piippo ja katala kumppani

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Seppo Soisaloksi esittäytyvä mies mies tanssittaa ravintolassa pientä ja lämmintä naista eikä uhraa ajatuksiaan isolle, syömishäiriöiselle vaimolleen. Miehensä työmatkoihin tottunut vaimo alkaa vähitellen hermostua, kun ei saa Seppoa pariin viikkoon kiinni. Samaan aikaan löytyy hylätyn auton takakontista tuntemattoman miehen ruumis. Piippo saa ratkaistavakseen hankalan jutun, johon tuntuu liittyvän läheisesti myös maakunnan suosituin nettideittipalsta.

TL –Sanojen aika
Seppo tapailee salanimen suojassa myyntimatkoilla naisia, joihin hän saa yhteyden Sydämet.netin kautta. Syömishäiriöinen vaimo istuu kotona ahmimassa pitsoja ja viinereitä. Hän huolestuu, kun miehestä ei viikkoihin kuulu mitään. Pikkupojat löytävät romuauton takaluukkuun tungetun vainajan, ja omalaatuinen rikosylikonstaapeli Aleksanteri Piippo ryhmineen alkaa koota visaista palapeliä veriteon ratkaisemiseksi.

Oivaltava henkilökuvaus, naseva dialogi ja railakas huumori tekevät tästä Tuula T. Matintuvan seitsemännestä Piippo-dekkarista nautittavan lukuelämyksen. Matintupaa parhaimmillaan!
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

237

Kieli

Sarjamerkintä