Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Lento tuntemattomaan

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Opettaja Kathryn Lyonsin tyyni elämä suistuu raiteiltaan, kun lentäjäaviomies Jack saa surmansa koneen räjähtäessä lennolla Englannista Yhdysvaltoihin. Pian sensaationnälkäiset reportterit ja kameramiehet parveilevat Kathrynin talon ympärillä. Hän joutuu suojelemaan teini-ikäistä tytärtään julkisuudelta samalla kun käy itse läpi 16-vuotista avioliittoaan. Liittoa, joka intohimoisten alkuvuosien jälkeen oli hiipunut arkiseksi yhdessäoloksi pikkukaupungin rauhassa.
Tutkijalautakunta esittää turman syyksi itsemurhaa. Kathryn tyrmistyy. Miksi Jack olisi halunnut surmata itsensä? Kathryn hämmentyy entisestään kun paljastuu, että Jackin kuolleeksi väittämä äiti elää. Hän päättää matkustaa Lontooseen selvittämään, onko Jackilla muitakin salaisuuksia. Löytäessään etsimänsä hän joutuu rakentamaan koko elämänsä perustan uudestaan.
Shreve kuvaa taitavasti naisen mielenliikkeitä, tunteiden sekasortoa, jonka kriisi laukaisee. Hän kertoo koskettavasti rakkauden arvoituksellisista teistä, joille ei aina löydy järjellistä selitystä.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

356

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

299

Ensimmäinen julkaisu

kyllä