Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Micro-orjat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Micro-orjat elävät Billin valtakunnassa Seattlessa. He koodaavat, rakentavat uusia tietokonetuotteita. Heillä ei ole todellista elämää, ei yksityisyyttä tai työn ulkopuolista mielenkiinnon kohdetta. Heidän nörttimaailmaansa hallitsee loputon kiire saada aikaan uusia tuotteita.
Micro-orjat päättävät luoda itselleen elämän. He siirtyvät Silivon Valleyyn ja alkavat rakentaa omaa tuotettaan, uuden sukupolven tietokonepelijärjestelmää. Mutta löytävätkö micro-orjat sisällön elämäänsä? Mitä muutos heissä muuttaa?
Micro-orjat on seikkailu ihmismielessä, joka on joutunut tietomaailmansa hallitsemaksi, samalla kun tämä maailma on tullut osaksi ihmistä. Douglas Coupland on uudenlainen näkijä joka pystyy kuvaamaan sitä mikä meissä on vasta kehittymässä.
Micro-orjat on matka jonka voi sanoa tuntevansa vasta kun on tehnyt sen loppuun saakka.
Micro-orjat on Yhdysvalloissa kulttikirjailijaksi nousseen Douglas Couplandin toinen suomeksi ilmestynyt teos. Edellinen oli Generation X-käsitteen levittänyt Tuntematon sukupolvi.
Micro-orjat on Douglas Couplandin napakympin tarkkuudella osuva tavarakulttuurin kuvaus. Se kertoo miten elämä esineellistyy ja miten elektroninen elämä ohjautuu…
(takakansitekstistä)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

397

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

403

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä