Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Neiti N:n tarina

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Haluan tehdä tämän niin, ettet näe kuka tulee. Odotat minua silmät kiinni, pimeässä, loppu on minun vastuullani. Tiedän, että se on huima kokemus. Luota minuun.

Nainen on varma siitä, että on mahdollista olla onnellinen. Hän säntäilee ventovieraiden keskuudessa löytääkseen kumppanin, jonka kanssa oman seksuaalisuuden eläminen täydesti olisi mahdollista. Onko sellaista miestä olemassakaan - miestä, jonka käsissä alistuminen olisi totta ja oikeaa: jonka ehdottomuus ja tahto täydentäisivät naisen toiveet?

Lopulta uskallus palkitaan.

Yhdessä miehen kanssa nainen aloittaa suhteen, jossa vanhat säännöt eivät enää päde. Hän etsii määrätietoisesti uusia kokemuksia ja herättää fantasiat henkiin. Hän oppii uuden tavan rakastaa häpeilemättä, itsensä kokonaan paljastaen, ja löytää rakkauden, jota pelko ei horjuta.

Outi Alanne kertoo matkan kohti mahdotonta: paikkaan, jossa hedonismi ja masokismi palvelevat tasavertaista parisuhdetta.
(takakansiteksti)
Aiheet ja teemat
Päähenkilöt
Tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
160
Kustantaja