Kramppeja & nyrjähdyksiä 4

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Elämään mahtuu tietty vähimmäismäärä erehdyksiä. Kömmähdyksiä ja lipsahduksia, ajoittain suoranaisia tyrmäyksiä. Usein aiheutamme niitä itse ja milloin emme, rientävät muut ylläpitämään tasapainoa omilla kolttosillaan. Vaan aina seuraamukset tuntuvat osuvan omalle kohdalle, oli syyllinen tai ei.

Näitä päiviä seuraa usein toisia, mukavampia. Sellaisia jolloin ei ole kerrassaan mitään velvotteita; jotka seuraavat mukavaa edellisiltaa ulkona. Päiviä, jolloin vain sataa ja on hauska ja rauhallinen olo ja tekee mieli vain asettua lokoisasti ja selata kirjahyllyään läpi. Tämä kirja on juuri sellaisia päiviä varten.

Järjestyksessä neljäs Kramppi-albumi esittelee P. Kallion käsikirjoittaman sarjakuvan uudessa ilmiasussaan. Piirtäjän viestikapula on siirtynyt Christer Nuutiselta Sami Toivaselle samalla kun sarja itse on siirtynyt Suomen Kuvalehteen. Edelleenkin lopputuloksena on sarjakuvaa, joka onnistuu tarkastelemaan pienikokoisiakin tapahtumia niin, että niistä paljastuu kimmeltävä kultareuna.

- Christer Nuutinen

(Takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Kustantaja

Kieli