Kettusen paluu

Tyyppi

pakinakokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kirja joka presidentin kuuluisi antaa kaikille!

"Nainen on vähän niin kuin papukaija: voit asua sen kanssa 20 vuotta ja kuunnella sen juttuja, mutta sinulla ei ole aavistustakaan mitä sen päässä liikkuu."

"… Ihmisen viestinnästä on ei-sanallista jopa 70–80%. Vakuutusvirkailija ei saa alkaa hihittää, vaikka toinen istuu siihen ihan pulpetin eteen, ottaa lakin päästään ja sanoo naama pitkänä: 'Kohisten paloi Datsun'."

"… Lukematon määrä on miehellä murheita. Pitää puhua suhteesta ja 'avautua', poimia sukat itse ja olla kiroamatta vaikka astuu paljaalla jalalla legopalikan päälle. Eikä saa pitää asunnossa koiraa tai kissaa, kun on allerginen sille elukalle, jota ei edes ole!"

Ihminen syntyy itsensä kannalta tosi äkkiä ja arvaamatta: plop. Eikä edes opaslehtistä saa hän mukaansa. Tästä IHMISEN KÄSIKIRJASTA selviävät mm. elämän tarkoitus, ihmisen rakenne, oliko hääviä käähistellä kivikauden kuravatukoissa, onnelliseksi tulo, elämän kehittyminen ja sen tulevaisuus, poliisikoulun työviikko, kansojen ja sukupuolten virheet, keillä on kivintä, keitä historiasta puuttuu, millaista olisi elää ainoana maailmassa, MHC-geenikompleksien valkuaisainekombinaatioiden käyttö oman lempityynyn tunnistamisessa vaimon aidoksi naamioimasta pesunaikais-vaihdokista, ym.
Lisää kirjan sisällöstä selviää sisällysluettelosta sivuilta 6–8.
Markus Kajon toisen minän, Kettusen kirjoja on myyty jo yli 86 000 kappaletta.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

ihmisen käsikirja

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Kustantaja