Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Musameduusan sepalus-akatemia

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Multitaiteilija Jouni Kestin kirja on eräänlainen merirosvoradio, jossa päätoimittaja (ja ainoa työntekijä) havahtuu lopuksi todellisuuteen - ja yllättävällä tavallla.
Tämä kirja on ennen kaikkea puhetta musiikista .
Puolustuspuhe, joka käyttää keinonaan myös hyökkäystä. Fakta ja fiktio paiskaavat kättä. Välillä kädet kohtaavat, joskus kumpikin huitoo omassa avaruudessaan. Kokonaisuus on kirjan muotoinen ja näköinen radiofeature, jonka kuuluvuusalue on jossain vasemman ja oikean ohimon välimaastossa.
Ohjelmien numerot hyppivät, niitä näyttäisi puuttuvan. Todellisuudessa Keskiluokan Maunvartijoiden Valvontakomissio on vain poistanut liialliset, sopimattomat osat. Mitään ei puutu.
Osa teksteistä on julkaistu mm. maakuntalehtien radio- ja tv-liite Treffissä. Kaunokirjallisesti sävyttyneitä esseitä musiikista ja taiteiden maailmasta.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Tekstinäyte

Vatikaanin takana halusi taiteilija jalotella eräällä pienellä kujalla. Ikivanhat rapautuneet koristelut kiinnostivat häntä. Hän piti niitä aikakoneina. Pari hyvinpukeutunutta mieshenkilöä kulki joutilaan näköisenä samalla kujalla. He jututtuvat taiteilijaa hetken ja jatkoivat matkaansa.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

190

Kustantaja