Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Salattu suhde

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tom seuraa äitinsä Annien jalanjälkiä ja lähtee Oxfordiin opiskelemaan. Nuorukaisen elämä mullistuu täysin, kun äidin vanhasta matka-arkusta löytyy haalistunut valokuva nuorista rakastavaisista. Hän tunnistaa kuvan tytön omaksi äidikseen. Tuntematon mies on hämmästyttävästi Tomin näköinen.
Valokuva ei jätä Tomia rauhaan, ja hän ryhtyy itsepäisesti jäljittämään miehen henkilöllisyyttä. Samalla hän saa selville, että perheen julkisivun takana piilee yllättäviä salaisuuksia.
Annie on käännekohdassa urallaan kustannusmaailmassa. Nyt hän joutuu kriisiin myös yksityiselämässään. Hänen on kohdattava menneisyytensä, palattava parinkymmenen vuoden takaisiin tapahtumiin, huumaavaan kesäiltaan ja mieheen, jota hän ei koskaan sen jälkeen nähnyt. Lemmenyöhön, josta Tom ehkä sai alkunsa.
Tomille selviää, että kuvan mies on Jordan Hope, joka on parhaillaan ehdokkaan Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Kuinka käy suosikkiehdokkaan, kun menneisyydestä juuri ennen ratkaisevaa äänestystä nousee esiin odottamaton yllätys?

Teoksen kirjoittaja, yhdysvaltalainen Robyn Sisman, opiskeli aikoinaan Oxfordissa. Ei siis ihme, että teoksesta välittyy aidosti radikaalivuosikymmenen opiskelijamaailman henki ja ajankuva.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

403

Kustantaja

Kääntäjä