Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Pyhiinvaeltajat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Haminan satama on reikä, josta karataan kauemmaksi, joko pakoon tai jotakin etsimään. Kaupunki elää 60-lukua, kun baari-illan päätteeksi Repa jää Tervasaaren rantaan. Kun paha kolkuttaa Repan olalle, sille on pakko tehdä jotain. Sen jälkeen on viisainta lähteä, eikä Repa kerro enempää ennen kuin koko stoorin kela on kierretty auki.
Santos ja Maria ovat brasilialaisen Carmenin ja suomalaisen kirkonmiehen Eliaksen lapsia. Kun Elias katoaa kartalta, Carmen lähtee pohjolasta takaisin etelään. Maria häipyy nirvanan perässä ashramiin, Santos muuttaa Pietun kotiin rumpujen tilalle. Kun intialainen Jai Baba iskee Haminan torilla hampaansa ruisleipään, jää Pietulle outo fiilis, että heidän polkunsa kohtaavat vielä. Ja kohtaavathan ne – Pietun, Repan ja Mariankin!
Mutta ei hoppuilla: aurinko ehtii painua taivaanrantaan moneen kertaan, ennen kuin bussi soittaa viimeisen kerran torvea Luxmanjulan bussistandilla. Samat säännöt pätevät, oli kengän alla sitten Hamina, Amsterdam tai Bombay: jos pahaa ei voi tappaa, ainakin sen voi yrittää unohtaa. Ja jos sen tappaa, ei siitäkään helpolla pääse.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tapahtuma-aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

168

Kustantaja