Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Vaihdokkaat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ilmeikäs ja elävä viihderomaani kahdesta varakkaasta perheestä, jotka lapsen kohtalokas sairaus saattaa yhteen mullistavin seurauksin. Valloittava ja koskettava tarina tarjoaa mielenkuohuja, vihaa, rotueroja j poliittista vastakkaisuutta, hellää rakkautta ja sydäntäsärkeviä elämänvaiheita.
Vaihdokkaat kuuluu Belva Plainin viihderomaanien parhaimmistoon ja aiheeltaan uskaliaimpiin.
Vaihdokkaat kertoo Crawfieldin ja Ricen perheen tarinan. Margaret ja Arthur Crawfield kokevat elämänsä järkytyksen, kun ilmenee ettei heidän kuolemaisillaan oleva rakas poikansa olekaan heidän lapsensa. Suuresta surustaan huolimatta heillä on pakottava tunne ottaa selvää biologisen lapsensa kohtalosta.
Etelän pikku kaupungissa, tyylikkäässä talossa Laura Rice murehtii omia perheasioitaan. Vaikka aviomies on kunnioitettu Bud Rice ja heidän kahden poikansa hyvä isä, hän tuntuu lähes kahdenkymmenen avioliittovuoden jälkeenkin pohjimmiltaan vieraalta. Laura ei hyväksy Budin poliittisia asenteita. Hänen mielestään Bud on vaikuttanut myös 19-vuotiaaseen Tomiin niin, että poika on sekaantunut koulunsa poliittisen ääriryhmän toimintaan.
Kun Crawfiledien asianajaja ottaa yhteyden Laura ja Bud Riceen, perheessä alkavat koettelemukset. Samaan aikaan poliittisen väkivallan aalto pyyhkäisee hiljaisessa kaupungissa. Paljastuvat totuudet ravistelevat syvältä ja muuttavat täysin kaikkien elämän.
(takakansi- ja lieveteksti)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

317

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

358

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä