Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Jokainen päivä, jokainen tunti

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kova ja ylpeä Gilbert Massingham istutti mailleen viinitarhan Australian asuttamisen villeinä alkuaikoina. Tarhaa hoidettiin maahan laivattujen rangaistusvankien työvoimalla, ruoskaa ja pistoolia säästämättä. Gilbert halusi säästää Englannista tuodun morsiamensa Eugenian näiltä karuilta tosiasioilta. Eugenian tehtävänä oli vain olla kaunis ja hienostunut, suuren kartanon täydellinen emäntä.

Miten siro ja herkkä Eugenia selviytyi tästä osastaan, kuinka hänen naisensydämensä selviytyi koettelemuksista jotka olivat liian raskaita ja väkivaltaisia, kuinka kohtasi vastustamattoman rakkauden irlantilaissyntyisen Colm O'Connorin hahmossa, siitä kertoo tämä kiehtova tarina.

Se kertoo myös uhkeasta Molly Jarvisista, josta kovat kokemukset olivat kypsyttäneet viisaan ja lämpimän naisen, sekä väkeviin menevästä upporikkaasta rouva Ashburtonista, jonka kohtalo kietoutui omalaatuisella tavalla Massinghamien viinitarhan vaiheisiin. 19. vuosisadan alun Australian raju ja väkivaltainen uudisasukaselämä antaa dramaattisen taustan tälle romanttiselle menestystarinalle. (Takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

312

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

351

Kieli

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika