Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Viktorius Kissan tarinat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Moon TV:stä tutun kulttisankari Viktorius Kissan tarinat yleisön pyynnöstä vihdoinkin kirjana!

Eläimellisissä viiden minuutin tarinoissa seikkailevat käsi tassulla rokkarit, puhuvat koirat, merenneidot ja supersankarit. Viktorius Kissan maailma on avoin absurdeille ja nauruhermoja kutittaville tapahtumille.

Poikkean rokujen taivaaseen. Näen Baddingin, joka vatkaa lantiota enkelien kanssa. Tarjoan paukun Matti Pellonpäälle ja heilautan tuuheaa häntääni. Albert Järvinen kumauttaa minua Stratocasterilla päähän.

Viktorius Kissan tarinat on Wallun elämää -romaanin kirjoittaneen Mika Lätin toinen teos. Kuvituksen on tehnyt Jukka Salmi.

Viktorius Kissa on karkkilalaisen rockfestivaalin Sunset Beachpartyn virallinen suojelija. Tulossa myös Viktorius Kissan ja Merilinja-orkesterin single Backseat of the Lada!

"Viktorius Kissan tarinat muistuttaa amerikkalaisen Hunter S. Thompsonin gonzo-journalismin helmiä paikoin täysin absurdiksi muuttuvassa sanallisessa ilotulituksessaan."
- Heikki Savola, Karkkilalainen
(Like)

Aiheet ja teemat

Alkukieli

Tekstinäyte

Osta smart rope -älynaru!

Minä olen mies, joka on esitellyt naruja tuhansia kertoja. Minä saan tavallisen narun näyttämään ainutlaatuiselta ja uskomattomalta. Olen Nestor Tammenoksa ja esittelen teille nyt Smart ropen… älynarun.

Nyt se on tarjolla! Suoraan Liettuasta. Smart rope!

Oletko koskaan kaupungilla joutunut käsikähmään ääliön kanssa ja huomannut, kuinka hankalaa sen taltuttaminen on? Jos ääliön valelee tervalla ja höyhenillä, paikat sottaantuvat. Jos sitä lyö kumivasaralla päähän, saa pahoinpitelysyytteen. Kerron sen teille nyt! Ei enää moisia ongelmia. Hanki Smart rope, älynaru, ja huolesi ovat kertahuitaisulla ohi. Smart ropella taltutat ääliön kädenkäänteessä!
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

186

Kustantaja