Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ihana ja todella rakastettu

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Isabella Eklöf on kolmekymppinen näyttelijä, jolla ei suoraan sanottuna mene kaikki ihan putkeen: Hänen koko vaatekomeronsa sisältö on vuodelta 1993. Jouluna hän esiintyy pukkina entisen poikaystävänsä uuden tyttöystävän sukulaisille. Kaikki muut Bellan ikäiset ovat jo löytäneet oman paikkansa maailmassa ja edenneet urallaan ja tavanneet mukavan elämänkumppanin ja saaneet jännittäviä työtehtäviä.

Mutta sitten Bella saa unelmiensa puhelun Dramatenista, Ruotsin kansallisteatterista. Hänelle tarjotaan roolia produktiosta, jonka ohjaa itse Ingmar Bergman! No totta kai Bella voi ottaa roolin vastaan! Tosin sitä varten täytyy kyniä tukka lyhyeksi ja suurin osa ajasta näyttämöllä menee miehen vaatteissa. Ja sitten on se pikku juttu, että roolissa vaaditaan huippuvaikean akrobatian hallintaa — Bella on tullut hiukan liioitelleeksi taitojaan CV:ssään.

Dramatenissa Bella törmää myös Mickeen, komeaan ja itsevarmaan näyttelijään, ja heidän välilleen sukeutuu lupaava suhde. Vihdoinkin Bellan elämä sujahtaa uomiinsa! Kaikki alkaa lopultakin kääntyä parhain päin! Nyt enää vain ne akrobaattitemput! Ja pianhan sellaiset oppii...

Martina Haagin esikoisromaani Ihana ja todella rakastettu (Underbar och älskad av alla) on ollut huima menestys. Kirjasta on jo tekeillä elokuva ja sen oikeudet on myyty useampaan maahan.
(Schildt)

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Asiasanayhdistelmät

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Elokuvat

Vie pois Kirjasampo.fi-sivustolta.

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

(ja töissä menee myös superhyvin)

Ilmestymisaika

Sivumäärä

191

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

213

Kustantaja