Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sata naista

Tyyppi

romaanit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Röyhkeän loistokas päiväkirja naisten kaatamisesta

Teppo M. on 37-vuotias mies, joka on maannut elämänsä aikana kolmen naisen kanssa. Ex-vaimo säännösteli aviollisia iloja yllätyksettöminä annoksina, ja akti alkoi muistuttaa renkaiden vaihtamista. Eronnut Teppo M. kyllästyy seksittömään elämään. Hän lyö ystävänsä kanssa vetoa, että saa kaadettua sänkyyn sata naista vuoden aikana.
”Naisen iskeminen tapahtuu vaiheissa, jotka ovat: kohteen etsiminen, kohteen iskeminen, varsinainen akti sekä paikalta poistuminen. Jokaista vaihetta voi edelleen analysoida tarkemmin löytääkseen mahdolliset ongelmakohdat ja niihin sopivat ratkaisut. Itselleni ovat perinteisesti tuottaneet ongelmia kaikki kaavion vaiheet.”

Sata naista on suomalaisen miehen Sex and the City. Röyhkeän ulkokuorensa alla se näyttää kuitenkin miehen ja naisen liikuttavan mutkikkaina olentoina. Kummalla on lopulta enemmän tunteita pelissä? Sata naista on päiväkirja parisuhteesta, seksistä ja seksittömyydestä sekä niistä monimutkaisista kuvioista, joita pariutumisriitit noudattavat.

Se on älykäs, hauska, provosoiva, itseironinen ja toisinaan yltiöpäisen filosofiseksi heittäytyvä kirja, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kirja avaa naislukijoille tirkistysreiän miehen mystilliseen ajatusmaailmaan, kun taas mieslukijoille se tarjoaa tarkkoja oivalluksia naisen logiikasta.
Sata naista perustuu väljästi nimimerkki Teppo M:n blogiin, jossa hän pitää päiväkirjaa projektistaan.
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

279

Kustantaja

Kieli

Lisätietoja

Perustuu nimimerkin blogikirjoituksiin