Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Muutoksia

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Alfred ja Enid Lambert yrittävät selviytyä eläkepäiviensä arjesta kunnollisessa Keskilännessä. Alfredin keinoja on linnoittautuminen työhuoneeseen talon kellarissa. Enidin aloitteesta pariskunta kuitenkin lähtee luksusristeilylle, jonka reitti seuraa kesän taittumista ruskaksi Yhdysvaltain itärannikolla.
Kolmelle aikuisille lapselleen Enid on esittänyt toiveen: hän haluaa heidät kaikki vielä kerran jouluksi kotiin, sillä isä Alfred ei voi enää hyvin. Menestynyt, mutta joidenkin mielestä syvästi masentunut investointipankiiri Gary, yliopiston opettajan virasta erotettu Chip ja rakkaussuhteensa solmuun saattanut keittiömestari Denise suhtautuvat pyyntöön epäröiden. Se on kipeä muistutus siitä, etteivät vanhemmat suostu vieläkään näkemään ristiriitaa suoraselkäisten ihanteidensa ja lastensa elämän välillä.

Muutoksia on riehakas, julma ja tragikoominen tutkielma toiveden, pelkojen, unelmien ja ongelmien kohtauspaikasta, jota myös perheeksi kutsutaan. Samalla se kuvaa taitavasti onnellisuuspillereiden ja pörssihuuman villiinnyttämää kansakuntaa, joka oirehtii osakekurssien kehityksen mukana ja yrittää ymmärtää itseään mihin hintaan hyvänsä.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

439

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

537

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä