Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Raskausjärkytys!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

”En saa yhdeksään kuukauteen ryypätä, polttaa enkä syödä kaikenmaailman kaloja, joita en edes tunne, ja kohta minusta tulee läski ja joudun käyttämään lappuhaalareita.”

Alle kolmekymppinen Agata elää nuoren aikuisen parasta aikaa. Hänellä on vauhdikas työpaikka Ruotsin suurimman iltapäivälehden Aftontidningenin toimittajana, unelmien avopuoliso Teo ja mukava koti Tukholmassa. Lisäksi Agata onnistuu pääsemään jyvälle todellisesta skuupista, kun rikkaan östermalmilaisperheen teini-ikäinen tytär katoaa jäljettömiin. Ylennys uutispäälliköksi on vain käsivarren mitan päässä, kun Agata yllättäen huomaakin olevansa raskaana. Poikaystävä on haltioissaan, mutta Agata kapinoi elämänmuutosta vastaan. Mekkojen saumat ratkeilevat, parisuhde natisee liitoksissaan ja synnytysvalmennukseen tulee porttikielto, kun uhmakas nainen ei suostu säyseän odottavan äidin rooliin.

Belinda Olsson, s. 1974, on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija, joka työskentelee tällä hetkellä Aftonbladetin kolumnistina. Olsson julkaisi esikoisromaaninsa Raskausjärkytys! keväällä 2006. Hän suunnittelee kirjalle jatkoa.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli

Alanimeke

toimittaja tunnustaa

Ilmestymisaika

Sivumäärä

332

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Ilmestynyt myös Loisto-pokkarina.

Sarjamerkintä