Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kiinalainen verkko

Tyyppi

romaanit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mikään salaisuus ei säily ikuisesti

Peking, Behai-järvi: Yhdysvaltain suurlähettilään poika löydetään kuolleena luisteluradan jään alta. Kiinan turvallisuusministeriön tarkastaja Liu Hulan, varapääministerin tytär, ottaa diplomaattisesti hankalan tapauksen selvitettäväkseen.
Los Angeles, Kiinan Pioni: johtavan kiinalaisen liikemiehen pojan. Punaisen Prinssin, surma paljastuu kiinalaisia siirtolaisia salakuljettavalla laivalla. Yhdysvaltain oikeusministeriön edustaja David Stark matkustaa Pekingiin tutkimaan murhaa, jolla on hämäriä yhteyksiä nuoren amerikkalaisen kuolemaan ja Chinatownin triadeihin.
Suurvaltojen hallituksilla ei sen sijaan ole aavistustakaan, että David Starkin ja Liu Hulanin välillä on muutakin yhdistävää kuin mutkikas rikostutkimus.

Kiinalainen verkko jännittyy Pekingin ja Los Angelesin värikkäiden kiinalaiskortteleiden välille. Määrätietoinen parivaljakko Hulan ja Stark ei välty sotkeutumasta sen seitteihin uppoutuessaan politiikan ja diplomatian etiketteihin, Kiinan historiaan – ja heidän omana menneisyytensä salaisuuksiin.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

378

Kieli

Kääntäjä