Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tikapuita pitkin taivaaseen

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Melanie vaistoaa jonkin olevan hullusti ennen kuin hän ehtii edes tajuta asiaa. Samassa hän näkee auton. Ja verta, paljon verta. Rouva Harstrawn pysäyttää bussin auttaakseen onnettomuuden uhreja. Se on erehdys, sillä pian kuurojenkoulun tytöt – iältään seitsemästä seitsemääntoista – ja heidän opettajansa ovat hylätyssä teurastamossa kolmen raskaasti aseistautuneen vankikarkurin panttivankeina.
Neuvotteluja johtavalla FBI:n agentilla Arthur Potterilla miehineen ei ole varaa vihreisiin. Vankikarkurien jääkylmä pomo Lou Handy uhkaa ampua tytön tunnissa ellei saa mitä haluaa. Mies on juuri tappanut vanginvartijan – miksei hän voisi yhtä kylmäverisesti tappaa vankejaankin?
Alkaa Potterin ja Handyn kahdentoista tunnin psykologinen kaksintaistelu, kahden älykkään ja omalaatuisen miehen piinaava hermojen sota. Mutta Handy ei ole Potterin ainut ongelma. Kireän piiritystilanteen vaarallisuutta lisää se, että kaikki poliisit eivät pelaakaan samaan pussiin. Panttivankidraaman rajuissa ratkaisuissa Potterin avuksi nousee Melanie, kaunis kuuro opettaja.

Jeffery Deaver on mestarillinen harhauttaja, jolla on lukijan varalle monta yllätystä. Hänen selkäpiitä karmiva psykologinen trillerinsä panttivankidraaman osapuolista on samalla paljastava tutkimusmatka rikollisen mielen synkkiin labyrintteihin.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

400

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Ilmestymisaika

Sivumäärä

430

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä