Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Brandonin suku

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Todellinen toivekirja lukijoille, jotka haluavat antautua jännittävän juonen ja mukaansatempaavan kerronnan lumoihin. Rikas, monisäikeinen romaani vanhasta aatelissuvusta ja nuoresta naisesta, josta tulee sen voima ja sydän; kertomus intohimosta, skandaaleista, uskollisuudesta, kauhistuttavasta salaisuudesta – ja rakkauden voitosta.

Tämän värikkään romaanin tapahtumapaikkoja ovat salaperäinen vielä kesytön Australia ja englantilaisen hienoston asuma Lontoo. Kelly Anderson on tavallisen palvelijan avioton tytär, jonka elämän kohtalo on määrännyt kulkemaan täysin epätavallisesti. Syrjäiseltä australialaiselta lammasfarmilta Kelly joutuu Englannin merkittävimpiin kuuluvaan aatelissukuun. Mutta missään vaiheessa hänen elämänsä ei ole helppo; hän on tarvitseva kaiken rohkeutensa, rehellisyytensä, harvinaisen myötäelämisen ja rakastamisen kykynsä. Lyhyessä ajassa kauniista Kellystä tulee aikansa näkyvimpiä ja tunnetuimpia naisia, se henkilö joka luo Brandonin suvun hengen – ja odottamattoman katastrofin hetkellä pelastaa suvun.

Catherine Gaskin on todella hyvä kertoja, sen tietävät suomalaiset lukijat entuudestaan. Hänen romaaneissaan on aina poikkeuksellisen vahva ja kiehtova elämänmaku.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

389

Ilmestymisaika

Sivumäärä

541

Kieli

Kääntäjä