Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sovituksen hinta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Suffolkissa sijaitsevaan Larkwoodin luostariin saapuu tuntematon mies, joka vaatii kirkolta suojelua. Hänen nimensä on Eduard Schwermann, ja poliisi etsii häntä epäiltynä toisen maailmansodan aikana tehdyistä sotarikoksista. Luostarin väki joutuu vaikeaan tilanteeseen: kuinka suhteutua vanhan miehen pyyntöön?
Toisaalla iäkäs nainen Agnes Aubret tajuaa elämänsä lähestyvä loppuaan ja päättää paljastaa salaisuutensa, joka on piinannut häntä koko elämän. Viisikymmentä vuotta aikaisemmin hän kuului Pariisissa toimivaan salaiseen ryhmään, joka salakuljetti juutalaisia turvaan. Ryhmä kuitenkin paljastui, ja sen paljasti nuori ss-upseeri Eduard Schwermann.
Juuri William Brodrickin oli kirjoitettava tämä kirja. Hän on itse entinen augustinolaismunkki ja asianajaja. Hänen äitinsä puolestaan salakuljetti juutalaisia lapsia turvaan miehitetystä Hollannista.
Sodan, sovituksen, oikeuden ja anteeksiannon ikuiset teemat sykkivät vahvoina tässä vaikuttavassa ja silti äärimmäisen henkilökohtaisessa romaanissa.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Alanimeke

romaani

Ilmestymisaika

Sivumäärä

432

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

478

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä