Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Muukalaiset

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Romanttinen vakoiluromaani toisen maailmansodan kuohuista Berliinin muurin murtumiseen

Vuonna 1944 Lissabonin helteiset kadut ja kahvilat kuhisevat ulkomaisten tiedustelupalveluiden vakoojia ja ilmiantajia. Saksalaisten pelätään kylvävän uusia rakettejaan Britanniaan, ja liittoutuneet voivat vain arvailla suunnitteilla olevan atomipommin vaikutuksia natsien sotaonneen.
Nuori englantilainen matemaatikko Andrea Aspinall värvätään vakoojaksi Lissaboniin. Saksalainen kaksoisagentti Karl Voss puolestaan yrittää pelastaa kotimaansa täydelliseltä tuholta vehkeilemällä Hitlerin syrjäyttämiseksi. Andrea ja Karl etsivät inhimillisyyttä petollisessa paratiisissa, jossa kehenkään ei voi luottaa. Kun heidän tiensä väistämättä eroavat, jäljelle jää vain rakkauden mysteeri.
Vuosikymmentä myöhemmin, kylmän sodan kohmettamassa Itä-Berliinissä, KGB:n palkkalistoille päätyneen Andrean on opittava peittämään sydämen harhalyönnit. Luvattoman rakkauden mahdottomassa yhtälössä on ensimmäisen virheen jälkeen tehtävä toinenkin, jotta lopputulos näyttäisi oikealta...

"Robert Wilson on luonut älykkään ja monisyisen draaman yhdistämällä historiallisen romaanin, trillerin ja rakkauskertomuksen."
(Times Literary Supplement)

"Ei epäilystäkään, etteikö tässä olisi lupaava kirjoittaja...pitäkää silmällä tätä nousevaa tähteä."
(Vincent Banville, The Irish Times)
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

465

Kustantaja

Kääntäjä