Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

69 tapaa käyttää kuollutta prinsessaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Takuulla yksi oudoimmista ja perversseimmistä teoksista, mitä Aberdeenista on koskaan kirjoitettu. Tätä Homen kirjaa ei voi kuvata millään kliseellä, sillä ne kaikki kuulostaisivat vain säälittäviltä ja epäsopivilta. Minä luin tämän yhdeltä istumalta."
- kirjailija Duncan McLean

Parikymppinen Anna pitää kieroutuneesta seksistä, jota hän harrastaa salaperäisen miehen ja lukuisten muiden kumppanien kanssa. Anna asuu Aberdeenissä ja hänen seksielämäänsä kuuluvat myös alueen muinaiset pakanalliset kivikehät. Ne tarjoavat sopivan näyttämön hänen provokatiivisille psykodraamoilleen. Tämä kirja sekoittaa historian ja nykyajan, korkeakirjallisuuden ja roskan. 69 tapaa käyttää kuollutta prinsessaa on todellinen tietoisuuden manifesti: skitsofrenia on terve reaktio kapitalismia vastaan!

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tekstinäyte

Mies, joka ei enää kutsunut itseään Callumiksi, saapui Aberdeeniin lopettaakseen elämänsä. Hän halusi kuolla, muttei omankäden kautta. Siinä minä astuin kuvaan. Hän halusi, että autan häntä näyttelemään hänen kuolemaansa. Psykodraamassa. Kun tapasin Callumin, hän esitteli itsensä Alaniksi.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

192

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika