Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sulkapallo

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Prentis, syrjäisen poliisiosaston arkistovirkailija, työskentelee unohdettujen rikosten maailmassa. Hänen tehtävänään on tutkia tapauksia, joiden käsittely on syystä tai toisesta keskeytetty. Iloton työ on peräti turhatuttavaa, sillä arkistosta tuntuu puuttuvan aina jotain tutkimusten kannalta ratkaisevaa. Quinn, osaston synkeä esimies, nöyryyttää alaisiaan itsevaltiaan ottein.
Vaimostaan ja lapsistaan vieraantunut Prentis pohtii isänsä arvoitusta. Tämä on mennyt puhumattomaksi ja elää äänetöntä elämäänsä mielisairaalaan suljettuna. Isän, entisen sotasankarin, kirjoittamat muistelmat eivät jätä Prentisiä rauhaa – hän tutkii teosta yhä uudelleen.
Sulkapallossa moni seikka kääntyy päälaelleen: vaatimattoman poliisiosaston komeroon kätkeytyy useita luurankoja. Mikä on totuus sotasankari-isästä? Mitä piilee Quinnin häijyyden takana? Ketä kaikella salailulla yritetään suojella?
Sulkapallo on kafkamaisiin kulisseihin sijoittuva psykologinen trilleri. Sen aiheita, syyllisyyttä ja ilmitulon pelkoa, ravistelee Swiftin roisi huumori. Tinkimätön kertoja pitää langat tiukasti otteessaan, kunnes valheellisuuden viimeisetkin naamiot ovat pudonneet.
(takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Asiasana tai oma avainsana

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

214

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

252

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä