Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Rakkauden tähden

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Angela DeSaria oli lapsena perheen prinsessa, nuorin kolmesta tyttärestä. Hän luuli tietävänsä, kuinka elämä hänen kohdallaan kulkisi eteenpäin: ensin opiskelut, sitten avioliitto ja äitiys. Siskojen, serkkujen ja ystävien mallin mukaisesti. Mutta Angie ja hänen miehensä eivät saa lasta. Vuosia kestävän epätoivoisen yrittämisen jälkeen avioliitto kaatuu, sillä se ei kestä toteutumattomien unelmien raskasta painoa.

Eron jälkeen Angie muuttaa takaisin kotikaupunkiinsa lähelle railakasta, rakastavaa perhettään. Uuden elämän myötä Angie tutustuu mieheen, joka avaa hänen sydämensä lukot, ja seitsemäntoistavuotiaaseen tyttöön Laureniin, joka muuttaa hänen elämänsä täysin. Tytön äiti on alkoholisti, joka ei jaksa olla tyttärestään kiinnostunut.

Angie, joka haluaa olla äiti, ja Lauren, joka kaipaa äidin rakkautta, löytävät toisensa, ja Lauren muuttaa Angien luo asumaan. Mutta yhteiselo on kaikkea muuta kuin mutkatonta. Dramaattisten käänteiden kautta Angie ja Lauren oppivat, mikä on perheen merkitys.

Kristin Hannahin uusi romaani pureutuu monia naisia koskettavaan tematiikkaan. Tuloksena on syvästi koskettava romaani siitä, mitä olemme valmiit tekemään rakkauden vuoksi
(Tammi)

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

487

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

380

Kieli

Kääntäjä