Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sokaiseva rakkaus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kapteeni Matthew Wallingham palaa toisesta maailmansodasta sokeutuneena. Hänellä on perheen ja ystävien tuki, mutta ainoa häntä ymmärtävä ihminen tuntuu olevan Elizabeth Ducksworth, sotaneurooseihin erikoistunut nuori sairaanhoitaja. Liz tekeytyy keski-ikäiseksi, äidilliseksi naiseksi voidakseen auttaa masentunutta potilastaan. Totuus paljastuu Matthewille vasta sairaalasta lähtiessä.

Tervehtynyt Matthew palaa kotikartanoonsa auttaakseen nuorempaa veljeään tilan hoidossa. Rodney Wallingham ei kuitenkaan hyväksy veljensä aikeita. Hän pelkää menettävänsä kartanon, joka perimäjärjestyksen mukaan kuuluu Matthewille. Salaa hän kadehtii myös veljensä sotilaallisia ansioita.

Kun Matthew lähtee opiskelemaan fysioterapiaa läheiseen sotasairaalaan, hän tapaa yllättäen kauniin hoitajansa Lizin. Suhde kehittyy nopeasti lämpimäksi. Liz on kuitenkin kihloissa, eikä hänen sulhasensa suostu purkamaan kihlausta. Samaan aikaan Rodney ryhtyy punomaan juonia veljensä päänmenoksi. Tarvitaan ihme ennen kuin sotasankari saa sairaanhoitajansa.
Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Ilmestymisaika

Sivumäärä

485

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

366

Kustantaja

Kääntäjä